| Yazar |
Mesaj |
CeHeNNeMOnLiNe
Çaylak

Grup: Üye
Oyunu: resident evil
Statü:
Karma Puanı: 0
Rep Ver
Açtigi Toplam Konu: 2
|
RESIDENT EVIL 4 6 adet farklı trainer + mouse kontrolü + chapter 3-1 kendi save im
hepsini bu linkten indirebilirsiniz arkadarşlar. 24.02.2008 tarihinde upload ettim. trainerlara dikkat resident evil iki farklı türdedir birisi asya biriside avrupa versiyonu yani EU trainerlarda ona göredir ben asya versiyonumu avrupaya çevirdim ve diğer birşey de oyunun avrupa versiyonunu 1.1.0 versiyonunun olması. bunu da yapmanız gerekiyor ama burdaki trainerlar her versiyon için var tam 6 adet. isteyene oyunun avrupa versiyonuna çevirme olayını da upload edebilirim ve 1.1.0 versiyonunu. mouse kontrol avrupa versiyonunda çalışıyor sadece asya için araştırmayın zaten yok. asya olan biohazard diye geçer avrupa orjinal resident evil 4 tür. sorularınız için her türlü probleminiz için yazabilirsiniz çok fazla problemle karşılaştığım için her şeye cevap verebilirim tam çözüm dahil kolay gelsin
selam arkadaşlar Resident Evil normal mod ve marcher lar bitirilmiş profesyonel modda chapter 1-1 e kadar oynanmış olarak save dosyam bu linktedir
ve üstteki yazımda vermiş olduğum altı adet trainer a bir adet daha eklendi her türe göre farklı trainer var arkadaşlar oynadığınız oyunda biohazard yazıyorsa asya versiyonunu oynuyorsunuz demektir. birde residen evil avrupa versiyonu var onunda iki çeşidi var 1.1.0 ve 1 olan versiyonları bunu söylüyorum çünkü trainerlar her oyun için farklı. neyse sırayla deneyin olmazsa trainerlarda yazıyo gerçi neyle ilgili olduğu işte link :
|
|
| 02-24-2008 04:33 PM |
|
macolar
Çaylak

Oyunu: İstanbul
Statü:
Rep Ver
Açtigi Toplam Konu: 0
|
Cvp: RESIDENT EVIL 4 6 adet farklı trainer + mouse kontrolü + chapter 3-1 kendi save im
bendeki biohazar4 ama mouse çalışıyo, ayrıca sağol trainerlar için
bana resident evil 4 +in linklerini verebilirmisin, biohazard4 olmayanı
mail at bana
lütfen
|
|
| 05-31-2008 11:24 AM |
|
melih15
Çaylak

Oyunu:
Statü:
Rep Ver
|
Cvp: RESIDENT EVIL 4 6 adet farklı trainer + mouse kontrolü + chapter 3-1 kendi save im
sağol ben abimi dövim o zaman
|
|
| 06-12-2008 01:27 PM |
|
asdMEMO
Çaylak

Oyunu: asd
Statü:
Rep Ver
|
hepiniz boksunuz...
teşekkürler...
saygılar...
|
|
| 06-27-2008 05:48 PM |
|
burak4897
Çaylak

Oyunu: resident evil
Statü:
Rep Ver
|
ilk dosya virüslü truva atı var sakın indirmeyin!!
|
|
| 07-26-2008 08:43 PM |
|
rapstil
Çaylak

Oyunu: biohazard4
Statü:
Rep Ver
|
bütün dosyalar virüslü bağzılarında casus yazılım olabilir bu adam göya paylaşım yapıyor
|
|
| 08-29-2008 01:42 PM |
|
nilaay
Çaylak

Oyunu: resident
Statü:
Rep Ver
|
yazık gerçi oda bilmeden yapmıştır baksanıza nekadar ugrasmış yinede ..sagolsun
|
|
| 11-18-2008 10:54 PM |
|
 |