MerkezTR

Futbol Oyunları Online Oyunlar
MerkezTR > Online Oyunlar / Online Games > OGame
Saldırı ve Yağma
Nick:
Şifre:
Oturum Aç Kayıt Ol Yardım Üye Listesi Takvim Yeni Mesajlar Arama

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Normal Mod | Çizgisel Mod
Saldırı ve Yağma
Yazar Mesaj
0º
Developer
*
Admin

Grup: Admin
Oyunu: Crashday
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 219 Rep Ver
Açtigi Toplam Konu: 422
Saldırı ve Yağma

Saldırı ve Yağma

OGame'de yağma, filoyu rakip gezegene saldırı ve hammadde kazanma amaçlı yollamaktır. Kazanılan saldırı sonunda gezegendeki hammaddelerin %50'si alınır.

Saldırı ve yağmalama genelde şu şekilde yapılır :

1. Adım
Sol menüdeki Galaksi kısmına gidin ve sizin gezegeninizin çevresindeki sistemleri tarayın. Çaylak korumasında olmayan hedefleri bir yere not edin. Seçtiğiniz hedefin güçlü bir ittifakın mensubu yahut sizin ittifakınızın dostu bir ittifakın mensubu olmamasına dikkat edin.
İstatistik bölümünden hedef hakkında bilgi toplayın. Puanına, filosuna bakın. Puanı sizden çok olmamalı, yoksa intikamı acı olabilir.

2. Adım
Arama ve araştırmayı bitirince seçtiğiniz hedeflere Casus Sondası yollayın. Bol hammaddesi olan, savunması da sizi zorlamayacak gibi olan gezegenler bulana kadar buna devam edin. Eğer gelen raporlar ayrıntısızlarsa ve Casusluk Tekniği geliştirecek imkanınız yoksa sonraki hedefe geçin ya da 1'den fazla sonda yollayarak şansınızı deneyin. Ancak yolladığınız sonda sayısı arttıkça sondalarınızın yakalanma riskleri de artacaktır.

3. Adım
Seçtiğiniz hedefin verileriyle kendi verilerinizi bir simülatör yardımıyla karşılaştırın ve bu saldırının provasını yapın (Uygun simülatürleri Downloadlar bölümümüzde bulabilirsiniz).
Simülasyon sonucunda sizin kayıplarınız rakibinkine oranla en alt seviyedeyse ve kazanacağınız hammadde miktarı bu saldırıya değecek düzeydeyse saldırıyı başlatın.
Filonuza nakliye gemileri eklemeyi unutmayın, çünkü kazandıklarınızı gezegeninize getirmek için savaş gemileri hiç de yeterli kapasiteye sahip değillerdir.

Kazanırsanız rakip gezegendeki hammaddenin yarısını alırsınız ve bu işlem oradaki tüm gemiler ve savunma gereçleri yokedildikten sonra başlar. Eğer berabere kalınmışsa hammadde alamazsınız.

Hayattaki 6 Kural
İnan! ...Ama yalnızca bildiğin gerçeklere.
Güven! ...Ama yalnızca içinde bağladıklarına.
Sev! ...Ama yalnızca hak edenleri.
Paylaş! ...Ama yalnızca değerini bilenlerle.
Çalış! ...Ama yalnızca doğruluk yolunda.
Yaşa! ...Ama sakın ölümü aklından çıkarma.

12-10-2007 04:40 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder